Strandhagen logo

BOOKING.COM GUEST REVIEW 9.7

Strandhagen B&B

Strandhagen är ett fridfullt litet Bed & Breakfast ute på landsbygden nära Borgå. Vi erbjuder inkvartering i fyra rum, med plats för totalt 9 personer. Med bil tar det ungefär 20 minuter från Borgå och en timme från Helsingfors-Vanda flygplats att ta sig till oss.


Aktuellt

Kissa haistelee Runebergintorttua.

Runebergs tårtor

Evighetsdiskussionen i februari lyder, hur skall Runebergstårtan vara. Fuktig, torr, smak av bittermandelolja eller ej, och från vilket bageri? Det finns inget rätt svar på frågan, det finns åsikter lika många som ätare. Svaret torde bero på vad man är van vid. På Strandhagen bakar vi själva Runebergs tårtorna. Senaste år har vi bakat enligt…
Punmullattu kaksikerroksinen talo koivujen takana. Pehmeä lumikerros ja kirkas sininen taivas.

Vinteride

Strandhagen Bed&Breakfast sover vintersömn. Inkvarteringen öppnar igen i vår, boka rum för sommaren redan nu. På vintern är det stillsamt familjeliv på Strandhagen. Enbart vilda djur får en sovplats och blir serverade frukost. Hotellrummen är under en gran eller i en snödriva, och kvällsmålet äts under stjärnhimlen. Följ Strandhagen på SoMe eller här i bloggen,…
Kaksi suomen hevosta lumisessa maisemassa maistelemassa heille tuotua joulukuusta.

Julgran

Julgranen är en av de viktigaste jultraditionerna, och vi njuter länge av den. Men vad händer med granen efter jul? I år hittade vi en fin slutdestination för vår julgran. Grannens hästar fick den som godis. Redan i början av december startar jakten på julgran, och det är en bra orsak till flera avkopplande skogsvandringar….

Omgivningen

Strandhagen är ett fridfullt litet Bed & Breakfast ute på landsbygden nära Borgå.

Njut av den mysiga atmosfären, en smarrig frukost, kvällste med levande ljus och vänlig service. I huvudbyggnaden finns fyra bekväma rum med vacker utsikt över trädgården. Från trädgården kan man ta stigen ner till fågeltornet och spana in djurlivet i havsviken, eller varför inte bara slappna av med en ångande kopp te och lyssna på fågelsången i björkdungen?

Se på kartan var vi finns

Rum

På Strandhagen finns fyra mysiga rum

Våra rum är inredda med gamla föremål som har sin egen historia och charm. Både frukost och kvällste med tilltugg ingår i rummets pris.

I hallen på övre våningen finns böcker, tidningar och spel som du som gäst fritt kan låna för att pigga upp en regnig dag. Förutom trädgården och naturstigen finns det också några cyklar som kan användas för att utforska närområdets sevärdheter.

Gästbok

Matkailija

B&B STRANDHAGEN I ETT NÖTSKAL

  • Ligger på den lugna landsbygden, 17 km från Borgå
  • 4 rum med plats för sammanlagt 9–10 gäster
  • Frukost och kvällste ingår i rummets pris
  • Egen trädgård och naturstig med fågeltorn
  • Gratis parkering och wi-fi