Strandhagen logo

BOOKING.COM GUEST REVIEW 9.7

Strandhagen B&B

Strandhagen är ett fridfullt litet Bed & Breakfast ute på landsbygden nära Borgå. Vi erbjuder inkvartering i fyra rum, med plats för totalt 9 personer. Med bil tar det ungefär 20 minuter från Borgå och en timme från Helsingfors-Vanda flygplats att ta sig till oss.


Aktuellt


Omgivningen

Strandhagen är ett fridfullt litet Bed & Breakfast ute på landsbygden nära Borgå.

Njut av den mysiga atmosfären, en smarrig frukost, kvällste med levande ljus och vänlig service. I huvudbyggnaden finns fyra bekväma rum med vacker utsikt över trädgården. Från trädgården kan man ta stigen ner till fågeltornet och spana in djurlivet i havsviken, eller varför inte bara slappna av med en ångande kopp te och lyssna på fågelsången i björkdungen?

Se på kartan var vi finns

Rum

På Strandhagen finns fyra mysiga rum

Våra rum är inredda med gamla föremål som har sin egen historia och charm. Både frukost och kvällste med tilltugg ingår i rummets pris.

I hallen på övre våningen finns böcker, tidningar och spel som du som gäst fritt kan låna för att pigga upp en regnig dag. Förutom trädgården och naturstigen finns det också några cyklar som kan användas för att utforska närområdets sevärdheter.

Gästbok

Matkailija

B&B STRANDHAGEN I ETT NÖTSKAL

  • Ligger på den lugna landsbygden, 17 km från Borgå
  • 4 rum med plats för sammanlagt 9–10 gäster
  • Frukost och kvällste ingår i rummets pris
  • Egen trädgård och naturstig med fågeltorn
  • Gratis parkering och wi-fi

Vuokraa viehättävä piharakennus

Talviasuttava vuokramökki 1–4 hengelle.