Rum

Inkvartering

Varje rum är inrett med kärlek

På Strandhagen har vi fyra rum med plats för sammanlagt nio gäster. Alla rum är inredda med med kärlek för gamla möbler och föremål.
Rummen på övervåningen ligger bredvid varandra och passar utmärkt för gäster som reser tillsammans.

RUM1| RUM 2 | RUM3 |RUM4

På verandan

Frukost och kvällste

I rummets pris ingår frukost på verandan. Nybakt bröd, frukt, ägg, kaffe och te och sylt, är bara en del av det gästerna på Strandhagen får uppleva till frukost.
På kvällarna dukar vi fram te och tilltugg. Runt bordet i de levande ljusens sken kan du träffa människor från olika platser runtom i världen och njuta av den fridfulla atmosfären.

Boka rum!

Er trivsel är vår högsta prioritet På Strandhagen har gästerna tillgång till gemensamma vardagsrum, en stor trädgård med naturstig och fågeltorn, cyklar, böcker, tidningar, brädspel och Wi-Fi i vissa delar av huset.

Pris 75-85,-/ person/natt

Solskens rummet

Det rymliga gula rummet på bottenvåningen har en 140cm bred dubbelsäng, en enkelsäng och ett skrivbord. Rummet har en utsikt över trädgården.
Gäster i gula rummet använder den gemensamma toaletten och badrummet på bottenvåningen.

Gröna rummet

Det gröna rummet på övervåningen har en dubbelsäng, en enkelsäng och en egen balkong med utsikt över trädgården.
Gäster i gröna rummet har ett eget badrum med toalett, precis utanför rummet.

Bruna rummet

I rummet på övre våningen finns plats för två gäster. Det finns två enkelsängar som kan fungera som en dubbelsäng vid behov.
Gästerna i bruna rummet använder det gemensamma badrummet på bottenvåningen

Gula rummet

I det gula rummet är det en ljuvligt lantlig och romantisk atmosfär. Rummet har två enkelsängar. Gästerna i bruna rummet använder det gemensamma badrummet på bottenvåningen

Wifi

Som gäst i huset har du tillgång till gratis wi-fi uppkoppling.

Husdjur

På Strandhagen bor en glad och nyfiken tax och en vänlig katt som hälsar på våra gäster i trädgården. Tyvärr är inte andra husdjur tillåtna på Strandhagen.

Parkering

Det finns gratis plats för parkering på gården.