Huoneet

Majoitus

Jokainen huone on sisustettu rakkaudella

Strandhagenissa on neljä huonetta, joissa on tilaa yhteensä 9 hengelle. Jokainen huone on sisustettu rakkaudella vanhoihin esineisiin.
Yläkerran huoneet sijaitsevat vierekkäin ja sopivat erinomaisesti yhdessä matkustaville.

HUONE 1 | HUONE 2 | HUONE 3 | HUONE 4

Verannalla

Aamupala ja iltatee – lähituotettuja herkkuja ​

Huonehintaan sisältyy herkullinen aamiainen, joka katetaan alakerran verannalle. Tarjolla on muun muassa vastapaistettua leipää, sesongin mukaisia makuja, hedelmiä, kahvia, haudutettua teetä ja hilloja.
Iltaisin katamme iltateet ja pientä purtavaa. Iltateen aikana on oiva tilaisuus kohdata ihmisiä eri puolilta maailmaa ja nauttia rauhallisesta maaseudun tunnelmasta.

Varaa huone!

Viihtymisesi on meille sydämen asia. Strandhagenissa käytössäsi on yhteiset oleskelutilat, laaja piha luontopolkuineen ja lintutorneineen, muutama pyörä, kirjoja, aikakauslehtiä, pelejä ja osassa taloa wifi-yhteys.

Hinta 75-85,-/ henkilö/ yö.

Auringonpaisteen huone

Alakerrassa sijaitsevassa avarassa huoneessa on 140 cm leveä parivuode, yhden hengen vuode ja kirjoituspöytä. Huoneesta avautuvat kauniit näkymät puutarhaan.
Huoneen käytössä on alakerran yhteinen kylpyhuone, jossa on suihku ja vessa.

Vihreä huone

Yläkerrassa sijaitsevassa vihreässä huoneessa on parivuode, yhden hengen vuode ja oma parveke, josta avautuu kaunis näkymä puutarhaan.
Huoneen käytössä on oma suihkullinen kylpyhuone, joka sijaitsee huoneen ulkopuolella.

Ruskea huone

Yläkerrassa sijaitsevassa viihtyisässä huoneessa on tilaa kahdelle. Kahdesta yhden hengen sängystä voi tarvittaessa yhdistää parisängyn.
Huoneen käytössä on alakerran yhteinen kylpyhuone, jossa on suihku ja WC.

Keltainen huone

Yläkerrassa sijaitsevassa keltaisessa huoneessa on maalaisromanttisen satumainen tunnelma. Huoneessa on kaksi yhden hengen vuodetta. Huoneen käytössä on alakerran yhteinen kylpyhuone, jossa on suihku ja WC.

Wifi

Asiakkaanamme käytössäsi on ilmainen wi-fi, osassa taloa.

Lemmikit

Strandhagenissa asustaa ihmisläheinen mäyräkoira, joka tervehtivät asiakkaitamme puutarhassa. Valitettavasti muut lemmikit eivät ole meillä sallittuja.

Pysäköinti

Strandhagenin pihalla on maksuttomia pysäköintipaikkoja.