Lähellä ja vähän kauempana

Virvikin luontopolku ja uimaranta

Virvikin luontopolku on kokemisen arvoinen luontokohde, jossa on paljon nähtävää: pitkospuita, nevasuomaisemaa, korkeita kallioita ja suuria kivenlohkareita luolineen. Luontopolku on noin 3,5 kilometriä, ja se sijaitsee noin 9 minuutin ajomatkan päässä Strandhagenista. Alueella kulkee myös reitti maastopyöräilijöille. Lataa reittikartta tästä

Luontopolun varrella on viihtyisä Virvikin uimaranta.

Virvik Golf ja frisbeegolf ​

Virvik Golfin 18-reikäisellä kentällä golfataan merellisessä kartanomiljöössä. Golfkeskuksessa on myös Tupakahvila terasseineen ja Taukokioski, josta saa juomia ja pientä naposteltavaa.

Frisbeegolfin ystäville Virvikistä löytyy 18-väyläinen frisbeegolfrata. Monipuolinen rata kulkee metsässä ja meren äärellä ja tarjoaa aukeita, korkeuseroja ja metsäväyliä.

Pellinki

Pellingin saaristossa koet kimmeltävän meren, vehreät luontomaisemat ja karut kalliot – samat maisemat, jotka inspiroivat Tove Janssonia. Jos haluat kävellä samoja polku kuin Jansson aikoinaan, suosittelen jännittävää Island Riddles -saariseikkailua, jossa ratkotaan pulmia Kuinkas sitten kävikään -kirjasta tutuissa maisemissa. 

Kannattaa piipahtaa myös Pellingin kesätorilla ja Söderby-Bodenin kyläkaupassa. 

Lisää luettavaa www.visitpellinge.fi

Bosgård ​

Bosgårdin luomulihatilalla voi tutustua maatilan elämään kartanomaisemissa, kävellä luonto- ja kulttuuripoluilla Natura-alueella, tehdä ostoksia tilakaupassa ja nauttia tuoreista mauista lähiruokaravintolassa. 

Bosgårdin tilalle on noin 13 minuutin ajomatka Strandhagenista.

Vanha Porvoo

Suomen suosituimpiin matkailukohteisiin kuuluva Vanha Porvoo tunnetaan kapeista kujistaan, punaisista ranta-aitoistaan ja värikkäistä puutaloistaan. Vanhassa Porvoossa on useita erinomaisia ravintoloita ja pieniä suloisia putiikkeja.

Haluatko opastusta? Pyydä lisätietoja.