Lähellä ja vähän kauempana

Virvikin luontopolku ja uimaranta

Virvikin ulkoilualue, noin 10 min ajomatkan päässä Strandhagenista, on kokemisen arvoinen luontokohde. Luontopolku on noin 3,5 km jonka varrella on paljon nähtävää: nevasuomaisemaa, korkeita kallioita ja suuria kivenlohkareita luolineen. Pitempi ulkoilureitti, 7,3 km, soveltuu vaellukseen, polkujuoksuun ja maastopyöräilyyn. Katso kartta.

Virvikin rannasta löytyy viihtyisä yleinen uimaranta. Tämän sekä Porvoon kaikki muut uimapaikat löytyy tästä.

Virvik Golf ja frisbeegolf ​

Virvik Golfin 18-reikäisellä kentällä golfataan merellisessä kartanomiljöössä. Golfkeskuksessa on myös Tupakahvila terasseineen josta saa juomia ja pientä naposteltavaa.

Frisbeegolfin ystäville Virvikistä löytyy 18-väyläinen frisbeegolfrata. Monipuolinen rata kulkee metsässä ja meren äärellä ja tarjoaa aukeita, korkeuseroja ja metsäväyliä.

Pellinki

Pellingin saaristossa koet kimmeltävän meren, vehreät luontomaisemat ja karut kalliot – samat maisemat, jotka inspiroivat Tove Janssonia. Jos haluat kävellä samoja polku kuin Jansson aikoinaan, suosittelen jännittävää Island Riddles -saariseikkailua, jossa ratkotaan pulmia Kuinkas sitten kävikään -kirjasta tutuissa maisemissa. 

Kannattaa piipahtaa myös Pellingin kesätorilla, kesälauantaisin aamupäivällä sekä keskiviikko-iltaisin heinäkuussa. Hurmaavassa Söderby-Boden kyläkaupassa, auki joka päivä kesäisin, voit tehdä ostoksia sekä nauttia leivonnaisista kaupan kahvilassa. 

Lisää luettavaa www.visitpellinge.fi

Bosgård ​

Bosgårdin luomulihatilalla voi tutustua maatilan elämään kartanomaisemissa, kävellä luonto- ja kulttuuripoluilla Natura-alueella, tehdä ostoksia tilakaupassa ja nauttia tuoreista mauista lähiruokaravintolassa. 

Bosgårdin tilalle on noin 13 minuutin ajomatka Strandhagenista.

Vanha Porvoo

Suomen suosituimpiin matkailukohteisiin kuuluva Vanha Porvoo tunnetaan kapeista kujistaan, punaisista ranta-aitoistaan ja värikkäistä puutaloistaan. Vanhassa Porvoossa on useita erinomaisia ravintoloita ja pieniä suloisia putiikkeja.

Haluatko opastusta? Pyydä lisätietoja.