Lähellä ja vähän kauempana

Luontopolku ja puutarha

Strandhagen sijaitsee maaseudulla metsien ja niittyjen keskellä, rauhallisen merenlahden rannalla. Täällä voit poimia marjoja ja sieniä syksyisin, tervehtiä lehmiä ja hevosia niityillä ja seurata pihamme mehiläisten vilkasta elämää.
Puutarhassa on luontopolku, jonka varrella on useita viihtyisiä istuma-alueita ja lintutorni, jolle voit kivuta katselemaan lahden lintujen elämää ja meren välkettä.

Pyörät

Asiakkaanamme käytössäsi on muutama pyörä maksutta. Suosittelemme muun muassa pyöräretkeä Virvikin luontopoluille, uimarannalle ja golfkentille sekä Pellingin saaristoon tai Gäddragin kyläkaupalle jäätelölle.

Virvikin luontopolku ja uimaranta

Virvikin ulkoilualue, noin 10 min ajomatkan päässä Strandhagenista, on kokemisen arvoinen luontokohde. Luontopolku on noin 3,5 km jonka varrella on paljon nähtävää: nevasuomaisemaa, korkeita kallioita ja suuria kivenlohkareita luolineen. Pitempi ulkoilureitti, 7,3 km, soveltuu vaellukseen, polkujuoksuun ja maastopyöräilyyn. Katso kartta.

Virvikin rannasta löytyy viihtyisä yleinen uimaranta. Tämän sekä Porvoon kaikki muut uimapaikat löytyy tästä.

Virvik Golf ja frisbeegolf ​

Virvik Golfin 18-reikäisellä kentällä golfataan merellisessä kartanomiljöössä. Golfkeskuksessa on myös Tupakahvila terasseineen josta saa juomia ja pientä naposteltavaa.

Frisbeegolfin ystäville Virvikistä löytyy 18-väyläinen frisbeegolfrata. Monipuolinen rata kulkee metsässä ja meren äärellä ja tarjoaa aukeita, korkeuseroja ja metsäväyliä.

Pellinki

Pellingin saaristossa koet kimmeltävän meren, vehreät luontomaisemat ja karut kalliot – samat maisemat, jotka inspiroivat Tove Janssonia. Jos haluat kävellä samoja polku kuin Jansson aikoinaan, suosittelen jännittävää Island Riddles -saariseikkailua, jossa ratkotaan pulmia Kuinkas sitten kävikään -kirjasta tutuissa maisemissa. 

Kannattaa piipahtaa myös Pellingin kesätorilla, kesälauantaisin aamupäivällä sekä keskiviikko-iltaisin heinäkuussa. Hurmaavassa Söderby-Boden kyläkaupassa, auki joka päivä kesäisin, voit tehdä ostoksia sekä nauttia leivonnaisista kaupan kahvilassa. 

Lisää luettavaa www.visitpellinge.fi

Bosgård ​

Bosgårdin luomulihatilalla voi tutustua maatilan elämään kartanomaisemissa, kävellä luonto- ja kulttuuripoluilla Natura-alueella, tehdä ostoksia tilakaupassa ja nauttia tuoreista mauista lähiruokaravintolassa. 

Bosgårdin tilalle on noin 13 minuutin ajomatka Strandhagenista.

Vanha Porvoo

Suomen suosituimpiin matkailukohteisiin kuuluva Vanha Porvoo tunnetaan kapeista kujistaan, punaisista ranta-aitoistaan ja värikkäistä puutaloistaan. Vanhassa Porvoossa on useita erinomaisia ravintoloita ja pieniä suloisia putiikkeja.

Haluatko opastusta? Pyydä lisätietoja.