Palvelut

Aamiainen

Huonehintaasi sisältyy aamiainen, joka katetaan alakerran verannalle. Tarjolla on muun muassa vastapaistettua leipää, juustoa, kananmunaa, hedelmiä, kahvia, haudutettua teetä ja hilloja.

Iltatee

Illan hämärtyessä tarjolla on teetä ja pientä purtavaa, kuten juustoa, leipiä, hedelmiä ja keksejä. Kynttilän valossa, yhteisen pöydän äärellä voi kohdata toisia vieraita ja nauttia rauhallisesta maaseudun tunnelmasta.
Iltatee ja purtava sisältyvät huoneen hintaan.

Wifi

Asiakkaanamme käytössäsi on ilmainen wi-fi, osassa taloa.

Lemmikit

Strandhagenissa asustaa ihmisläheinen mäyräkoira ja utelias kissa, jotka tervehtivät asiakkaitamme puutarhassa. Valitettavasti muut lemmikit eivät ole meillä sallittuja.

Pysäköinti

Strandhagenin pihalla on maksuttomia pysäköintipaikkoja.

Pyörät

Asiakkaanamme käytössäsi on muutama pyörä maksutta. Suosittelemme muun muassa pyöräretkeä Virvikin luontopoluille, uimarannalle ja golfkentille sekä Pellingin saaristoon tai Gäddragin kyläkaupalle jäätelölle.

Luontopolku ja puutarha

Strandhagen sijaitsee maaseudulla metsien ja niittyjen keskellä, rauhallisen merenlahden rannalla. Täällä voit poimia marjoja ja sieniä syksyisin, tervehtiä lehmiä ja hevosia niityillä ja seurata pihamme mehiläisten vilkasta elämää.
Puutarhassa on luontopolku, jonka varrella on useita viihtyisiä istuma-alueita ja lintutorni, jolle voit kivuta katselemaan lahden lintujen elämää ja meren välkettä.

Unohtuiko jotain kotiin?

Haluamme, että viihdyt myös sadepäivinä, joten meiltä löytyy kirjoja, aikakauslehtiä ja lautapelejä. Jos varpaitasi paleltaa, lainaamme villasukkia ja viltin harteille.