Service

Frukost

Frukosten ingår i rummets pris och serveras på verandan på bottenvåningen. Till frukost serverar vi bl.a. hembakt bröd, ost, ägg, frukt, sylter, kaffe och te.

Kvällste

När kvällen börjar skymma brygger vi te och dukar på verandan. Med teet bjuder vi oftast hårda bröd, ost och frukt. Runt bordet i de levande ljusens sken kan du träffa de övriga gästerna och njuta av den fridfulla atmosfären.
Kvällsteet med tilltugg ingår i rummets pris.

Wifi

Som gäst i huset har du tillgång till gratis wi-fi uppkoppling.

Husdjur

På Strandhagen bor en glad och nyfiken tax och en vänlig katt som hälsar på våra gäster i trädgården. Tyvärr är inte andra husdjur tillåtna på Strandhagen.

Parkering

Det finns gratis plats för parkering på gården.

Cyklar

Det finns några cyklar på Strandhagen som gästerna får använda gratis. Man kan t.ex. ta en cykeltur till Virvik naturstig, strand och golf, Pellinge skärgård eller varför inte bara cykla och ta en glass i bybutiken i Gäddrag?

Naturstigen och trädgården.

Strandhagen ligger på landsbygden mitt bland skogar och fält vid stranden av en stillsam havsvik. Här kan du plocka bär och svamp, hälsa på kor och hästar på ängarna eller titta på bina som jobbar i fruktträdgården.
Runt trädgården går en naturstig där du kan hitta sittplatser eller rentav klättra upp i fågeltornet för att se fågellivet i havsviken.

Glömde du något hemma?

Vi vill att de regniga dagarna också skall vara trevliga. Därför har vi böcker, tidningar och brädspel som gästerna fritt får använda. Om det blir kallt om fötterna får du låna yllesockor och en filt över axlarna.