Huoneet ja huonevaraus

Majoitus

Jokainen huone on sisustettu rakkaudella

Strandhagenissa on neljä huonetta, joissa on tilaa yhteensä 9 hengelle. Jokainen huone on sisustettu rakkaudella uutta ja vanhaa yhdistellen.
Yläkerran huoneet sijaitsevat vierekkäin ja sopivat erinomaisesti yhdessä matkustaville.

HUONE 1 | HUONE 2 | HUONE 3 | HUONE 4

Verannalla

Aamupala ja iltatee – lähituotettuja herkkuja ​

Huonehintaan sisältyy herkullinen aamiainen, joka katetaan alakerran verannalle. Tarjolla on muun muassa vastapaistettua leipää, sesongin mukaisia makuja, torilta haettuja lähituotettuja herkkuja, hedelmiä, kahvia, haudutettua teetä ja hilloja.
Iltaisin katamme iltateet ja pientä purtavaa. Iltateen aikana on oiva tilaisuus kohdata ihmisiä eri puolilta maailmaa ja nauttia rauhallisesta maaseudun tunnelmasta

AAMUPALA | ILTAPALA

Palveluksessanne

Viihtymisesi on meille sydämen asia. Strandhagenissa käytössäsi on yhteiset oleskelutilat, laaja piha luontopolkuineen ja lintutorneineen, muutama pyörä, kirjoja, aikakauslehtiä, pelejä ja osassa taloa wifi-yhteys.

Hinta 75 €/yö/hlö

Keltainen huone

Alakerrassa sijaitsevassa avarassa huoneessa on 140 cm leveä parivuode, yhden hengen vuode ja kirjoituspöytä. Huoneesta avautuvat kauniit näkymät puutarhaan.
Huoneen käytössä on alakerran yhteinen kylpyhuone, jossa on suihku ja vessa.

Vihreä huone

Yläkerrassa sijaitsevassa vihreässä huoneessa on parivuode, yhden hengen vuode ja oma parveke, josta avautuu kaunis näkymä puutarhaan.
Huoneen käytössä on oma suihkullinen kylpyhuone, joka sijaitsee huoneen ulkopuolella.

Caffè latte -huone

Yläkerrassa sijaitsevassa viihtyisässä Caffè lattessa on tilaa kahdelle. Kahdesta yhden hengen sängystä voi tarvittaessa yhdistää parisängyn.
Huoneen käytössä on alakerran yhteinen kylpyhuone, jossa on suihku ja WC.

Vaaleankeltainen huone

Yläkerrassa sijaitsevassa vaalean keltaisessa huoneessa on maalaisromanttisen satumainen tunnelma. Huoneessa on kaksi yhden hengen vuodetta. Huoneen käytössä on alakerran yhteinen kylpyhuone, jossa on suihku ja WC.